Pam liittokokousvaalit 2023

 

Voit ennakkoilmoittautua ehdokkaaksi ajalla 13.3.–15.5.
Ohjeet kirjautumiseen:
Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla (OP, Nordea, Danske Bank, Aktia, S-Pankki, POP Pankki, Säästöpankki,Handelsbanken, Ålandsbanken) tai mobiilivarmenteella. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia tai et pääse kirjautumaan pankkitunnuksilla, laita sähköpostia osoitteeseen vaalit@pam.fi
Voit vaihtaa palvelun kieltä oikean yläreunan kielivalinnasta.
Lähde rohkeasti ehdolle
Voit ennakkoilmoittautua ehdokkaaksi ajalla 13.3.–15.5. Sinun tulee olla PAMin jäsen ja jäsenmaksujen tulee olla kunnossa. Ehdokkaaksi voivat ilmoittautua kaikki PAMin jäsenet lukuun ottamatta opiskelija- tai eläkeläisjäseniä.
Vaaleihin tai itse liittokokoukseen osallistuminen ei vaadi erityisosaamista. Vaikuttamistyössä tarvitaan ennen kaikkea palvelualojen työntekijöiden kokemusta ja sitä sinulla jo oman alasi asiantuntijana on. Lisäksi me PAMissa järjestämme koulutusta niin ehdokkaille kuin itse liittokokoukseenkin osallistuville. Jokaisen ehdokkuus on tärkeää ja arvokasta!

PAMin liittokokous järjestetään syksyllä 2023
Neljän vuoden välein järjestettävä liittokokous käyttää ylintä päättävää valtaa PAMissa. Liittokokouksessa määritellään PAMin tavoitteet ja hyväksytään toimintaohjelma. Kokouksessa valitaan myös liiton puheenjohtaja, hallituksen puheenjohtajan henkilökohtainen varajäsen, hallitus ja valtuusto.
Myös sinä voit asettua ehdolle ja päästä vaikuttamaan liiton asioihin
Päätöksiä liittokokouksessa tekevät jäsenet, jotka on valittu vaaleilla kokousedustajiksi. Edustajat valitaan vaalipiireittäin.
Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus asettua ehdolle vaaleihin ja päästä vaikuttamaan liiton asioihin liittokokouksessa.

Liittokokousvaalien aikataulu

• Ehdokkaaksi ilmoittautuminen 13.3.-15.5.

• Ehdokasasettelukokoukset 29.5.-18.6.
Syksy 2023

• Ehdokasgalleria avoinna 25.8.–15.9.

• Äänestysaika 28.8.-15.9.

• Äänestystulos julkaistaan 19.9.

• Liittokokous 24.-26.10.

Äänestys:
 
Liittokokousvaaleissa 28.8.–15.9 on äänioikeus jäsenillä, jota ovat liittyneet jäseniksi 31.7.2023 mennessä.

 

Ilmoittaudu ehdokkaaksi tästä