08.10.2019

653 tiedottaa

Sääntömääräinen syyskokous:

Aika: 20.11.2019, alkaen klo 16:00
Paikka: Onninkatu 6, Lappeenranta
(Tirilän työväentalo, PAMin liikealan Lappeenrannan osasto 020 tilat, 2krs).

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, budjetti ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Lisäksi täydennetään osaston hallitusta, ja valitaan osaston edustaja Turvallisuusalan ammattiliitto ry:n valtuustoon. Sivutaan aiheena tottakai myös tulevaa TES-kierrosta.

Kokoukseen osallistumisen jälkeen on mahdollisuus lähteä seuraamaan SAIPA-PELICANS jääkiekko ottelua Kisapuistoon alkaen klo 18:30!
(HUOM! Ottelulippuja rajallinen määrä!)

Itse kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta ottelulippujen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan 31.10.2019 mennessä osoitteeseen 653@turvallisuusala.fi tai puhelimitse 050-3319467 / Ville.

Luottistapahtuma ennen syyskokousta:

Osasto järjestää alueensa luottamushenkilöille tapahtuman 20.11.2019 klo 13:00 alkaen.
(Luottamusmiehet, varat, työsuojeluvaltuutetut, varat, asiamiehet…jne).

Tänä vuonna lähdetään tutustumaan Etelä-Karjalaiseen ”paikalliskulttuuriin”, ja tarkemmin raapaistaan pikkusen sen historiaa pintaa syvemmältä. Meille on varattu esittelykierros entisen Konnunsuon vankilan tiloihin, jossa toimii nykyään muunmuassa vankilamuseo. Eli luottikset, tsv:t ja tsa:t museoon mars, jonka jälkeen kokoukseen ja illalla vielä seuraamaan laatulätkää! ♥

HUOM: Ilmoittautumiset otetaan erikseen syyskokoukseen ja luottistapahtumaan!
(653@turvallisuusala.fi, tai puh: 050-3319467 / Ville)

Tapahtumasta on syyskuussa tiedotettu luottamushenkilöitä ennakkoon sähköpostitse.

Osaston hallituksesta järjestetään kimppakyyditykset autoilla Konnunsuolle museoon esimerkiksi Lappeenrannasta tai Imatralta. Huomaa että osasto ei maksa matkakulukorvauksia pelkästään luottistapahtumaan osallistumisesta, mutta jos osallistuu samana päivänä järjestettävään syyskokoukseen – matkakulut korvataan normaalisti osaston taloussäännön mukaan.

MOLEMPIIN TAPAHTUMIIN LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tsekkaa myös osaston Facebook:
www.facebook.com/Osasto653