11.07.2019

652- Mökki Open Doors

Jälleen kerran olisi aika kokoontua alan tekijöiden kanssa nauttimaan kesäisestä päivästä ja osastomme mökistä Pornaisissa viimeistä kertaa tällä erää. Tervetuloa tapaamaan osaston hallituksen jäseniä ja ennen kaikkea verkostoitumaan muiden alan tekijöiden kanssa. Osasto tarjoaa bussilla kuljetuksen Helsingistä 15 ensimmäiselle reissuun ilmoittautujalle. Tapahtuma on tarkoittu ainoastaan osaston 652 jäsenille.

Lauantai päivään mahtuu rentoa jutustelua ja hengailua mökillä, halukkaille lämpiää sauna ja palju joten otathan omat peseytymisvälineet ja pyyhkeen mukaan. Grilli kuumenee myös, joten nälkä ei pääse taaskaan yllättämään, janon sammutukseen on tarjolla  virvokkeita. Ruokalista tarkentuu lähempänä tapahtumaa, mutta perinteisesti grillaillaan lihaa ja kanaa ja lisukkeeksi jotain salaatteja.

Tapahtuma järjestetään ammattiosaston Pornaisten mökillä lauantaina 17.8.2019 osoitteessa Ruokijärventie 38, 07150 Laukkoski.

Järjestelyistä johtuen majoituspaikkoja ei ole tarjolla mökillä.

Tapahtumaan järjestetään kyyditys Helsingistä lauantaina 17.8.2019 klo 12.00 ja paluukyyti illalla kohti Helsinkiä lähtee  klo 21.00. Mikäli haluat tulla kyydillä ilmoittaudu siihen myös lomakkeella. Kyyti lähtee Kiasman tilausajopysäkiltä, osoittteesta: Mannerheiminaukio 2, Helsinki. Paikalle voi myös saapua omalla kuljetuksella, parkkitilaa on kuitenkin hyvin rajattu määrä. Kyytiläisille lähetetään spostilla vielä tarkempi ohje ennen tapahtumaa

Ilmoittaudu tapahtumaan allaolevalla lomakkeella viimeistään maanantaina 12.8.2019, jotta tiedämme varautua vierailijoiden määrään:
https://forms.gle/bexeyr8L4nMBHMyJ9