31.05.2022

Jäsentapahtuma Etelä-Karjalassa!

Osasto tarjoaa jäsenilleen 20 kappaletta päivälippuja Imatranajoihin, lauantaille 2.7.2022!

Lippuja on jaossa rajallinen määrä ja ne jaetaan jäsenille ilmoittautumisjärjestyksessä 1kpl/jäsen. Lippuja ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteeseen 653@turvallisuusala.fi (Laitathan viestin aiheeksi: Imatranajo 2022). Ilmoita viestissä osallistumisen lisäksi nimesi ja jäsennumerosi, sekä sähköposti, johon lippu toimitetaan hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 15.6.2022 mennessä.

Lauantaille yritetään järjestää myös pienimuotoinen kokoontuminen tapahtuman aikana Imatranajojen alueelle, jossa yhdessä nautiskellaan moottorin pärinän ohessa pientä virvoketta -tästä infotaan lipun lunastaneita vielä erikseen!

Lisätietoja jäsenille lipuista saa osoitteesta: 653@turvallisuusala.fi / Ville

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.imatranajo.fi/

Terveisin;

Osaston hallitus

Tsekkaa myös osaston Facebook:
www.facebook.com/Osasto653