19.11.2020

657 Sääntömääräinen syyskokous 2020

657 SYYSKOKOUS  2020

Turvallisuusalan Pohjanmaan ammattiosaston sääntömääräinen syyskokous järjestetään 15.12.2020 klo 17.00 Sampotalon saunatiloissa Vaasassa. Kokoukseen on mahdollista osallistua etänä, ilmoittautuneille laitetaan ennen tilaisuutta kutsu.

Sampotalon osoite on Hovioikeudenpuistikko 17, Vaasa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan hallitus.

Kokouksen jälkeen ruokatarjoilu ja virvokkeita. Ilmoitathan osallistumisestasi etänä, tai osallistumisesta paikan päällä ja allergiat sähköpostilla osoitteeseen info.os657@gmail.com 7.12.2020 mennessä

Ilmoita samaan osoitteeseen, jos on tarvetta majoitukselle pitkästä matkasta johtuen.

Osaston Facebook sivut löytyvät osoitteesta: https://www.facebook.com/vaasanseudun.vartija

Koronatilanteen vuoksi noudatamme kokousessa erityistä varovaisuutta. Tarvittaessa paikanpäältä saa maskeja sekä käytössä on käsidesiä. Älä osallistu kokoukseen, jos sinulla on flunssan oireita, tai jos sinä tai perheenjäsenesi on altistunut koronalle!

Tervetuloa!

-Osaston hallitus