19.06.2020

653 Kevätkokous siirtyy elokuulle

Osasto 653:n johtokunta on tänään juhannusaattona 19.6.2020 kokouksessaan päättänyt että sääntömääräinen kevätkokous siirretään vielä kerran myöhempään ajankohtaan. Muutos noudattaa liiton sääntöjä, sekä erillisiä ohjeita ammattiosastoille.

Osaston johtokunta on päättänyt että kokous pidetään lauantaina 22.8.2020. HUOM: paikka ja tarkemmat tiedot varmistuu lähempänä uutta ajankohtaa!

Syitä siirtämiselle voidaan luetella esimerkiksi seuraavia: ihmisillä meneillään oleva kesälomakausi, suuremman osallistujamäärän saaminen paikalle kokoukseen, ohjelman järjestäminen kokouksen yhteyteen, sekä ns. lievä ”TES-neuvottelu väsymys”,- jokainen tietää ettei neuvottelut olleet tälläkään kertaa helpot erinäisistä syistä johtuen, ja kuten TURVA:n hallituksesta on tiedotettu, syitä tähän tutkitaan tarkemmin juhannuksen jälkeen.

Seuraa osaston tiedotusta kokousasioihin liittyen. Osasto jakaa myös tänä vuonna stipendejä turvallisuusalan oppilaitokseen, siitä seuraa myös tiedotusta lähiaikoina!

Uudet TES-muutokset saat kätevästi haltuun täältä.

Turvallista juhannusta;

653 johtokunta.

Lisätietoja asiaan tarvittaessa:
653@turvallisuusala.fi / Ville, 050-3319467.

Tsekkaa myös osaston Facebook!