6.4.2021

657 Sääntömääräinen kevätkokous 2021

657 KEVÄTKOKOUS  2021
Turvallisuusalan Pohjanmaan ammattiosaston sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 24.4.2021 klo 18.00 Retro Club & Gamecenterin saunatiloissa Vaasassa. Kokoukseen ilmoittaudutaan sähköpostitse. Joudumme valitettavasti rajaamaan osallistujat sen hetkisten kokoontumisrajoituksien mukaiseksi. Ilmoittautumisjärjestyksessä valitaan jäsenet kokoukseen.

Kokoukseen voi myös osallistua etänä, Teams sovelluksella. Laitamme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia 20.4.2021 ja kerromme tarkemmat tiedot kokouksen järjestämisestä, etänä osallistuville linkki kokoukseen sähköpostilla. (Tämän hetkinen rajois antaa yksityistilaisuuksiin luvan osallistua 10 henkeä. Rajoitus voimassa 11.4.2021 asti.)
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.Kokouksen jälkeen ruokailu ja virvokkeita. Ilmoitathan osallistumisestasi etänä, tai osallistumisesta paikan päällä ja allergiat sähköpostilla osoitteeseen info.os657@gmail.com 19.4.2021 mennessä.

Ilmoita samaan osoitteeseen, jos on tarvetta majoitukselle pitkästä matkasta johtuen.

Osaston Facebook sivut löytyvät osoitteesta: https://www.facebook.com/vaasanseudun.vartija
Koronatilanteen vuoksi noudatamme kokousessa erityistä varovaisuutta. Tarvittaessa paikanpäältä saa maskeja sekä käytössä on käsidesiä. Älä osallistu kokoukseen, jos sinulla on flunssan oireita, tai jos sinä tai perheenjäsenesi on altistunut koronalle!Tervetuloa!

-Osaston hallitus