Turvan riveistä on liittokokoukseen valittu seuraavat seitsemän henkilöä:

Dahlman Arto (osasto 652)
Lehtinen Sami (Osasto 653)
Lindgren Toni (Osasto 655)
Lähdesniemi Marko (Osasto 657)
Kyröhonka Kalle (Osasto 652)
Pihonen-Randla Marjut (Osasto 652)
Sojakka Markku (Osasto 652)

Valtakunnallisessa vaalipiirissä oli 19 paikkaa jaossa ja 125 ehdokasta tavoittelemassa näitä paikkoja. TURVA onnittelee valittuja liittokokousedustajia! Vaalityö on ohi ja kesäkuussa alkaa se varsinainen työ liittokokouksessa.
Nyt meitä edustamaan lähtee sekä kokeneita AY-toimijoita, että uudempia kasvoja. Paikka määrä mikä saavutettiin on hyvä. 


Tavoitimme Turvan puheenjohtajan kesken PAMin hallituksen kokousen lyhyttä kommenttia varten.

Onnittelut kaikille valituille! Kesäkuussa pääsemme aidosti vaikuttamaan siihen miten meidän ääni kuuluu ammattiliitossa. 
-Markku Sojakka 
Puheenjohtaja
Turvallisuusalan ammattiliitto ry

 

Tarkemmat vaalitulokset voitte käydä katsomassa PAMin vaalisivuilta.
Äänestysprosentti vaaleissa oli 15,7
Vain yksi ehdokas keräsi yli 100 ääntä. Pienin äänimäärä millä liittokokoukseen valittiin oli 11 ääntä. Jokainen annettu ääni siis todella merkitsi näissä vaaleissa. Käyttäkää siis jatkossa äänioikeuttanne ahkerasti.

 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.